Snelle en eerlijke oplossing

Al meer dan 30 jaar ben ik, Pieter Van Dessel, het gezicht van AanHangWagen Stock Oostende.

Het begon allemaal in mijn studentenjaren met een vakantiejob. Ik werkte toen bij de grootste aanhangwagenbouwer van België. Gedurende vele schoolvakanties kreeg ik het genoegen daar alle fases in het productieproces te mogen ontdekken. Mijn daarbij aansluitende afstudeerthesis had als titel ‘Markt van de aanhangwagens met MTM ≤ 3500kg in België’. Na het behalen van mijn diploma kon ik dan ook onmiddellijk aan de slag bij diezelfde aanhangwagenbouwer.

“Dankzij mijn jarenlange ervaring en goede contacten in de sector, kan ik nu rechtstreeks voldoen aan de wensen van de eindgebruiker.”

AHW_OverOns

Aanvankelijk was ik daar enkel verantwoordelijk voor de aankoop van aanhangwagenonderdelen waarbij ik een netwerk in binnen- en buitenland had uitgebouwd. Met de tijd kwam daar nog de verkoop van aanhangwagens bij aan zowel lokale als buitenlandse dealers. Ook de algemene organisatie van het bedrijf viel binnen mijn verantwoordelijkheden.

2013 zorgde voor een mijlpaal in mijn leven; ik nam afscheid van mijn toenmalige werkgever en maakte de ondernemer in mij wakker met de opstart van AanHangWagen Stock in Oostende.